woensdag 8 mei 2013

Sporten met mooi weer



Sporten met mooi weer

Nu het weer lente is, is het heerlijk om buiten te zijn. Het is warmer en langer licht, wat ervoor zorgt dat mensen laat op de avond nog buiten zijn. Met mooi weer zitten we wat vaker op terrasjes en wordt er lekker gebarbecued. Erg lekker allemaal, maar het nadeel hiervan is dat je dit aan je lichaam terugziet. Het wordt allemaal net iets minder strak, en dat moeten we juist niet hebben wanneer de zomerjurkjes en bikini’s weer uit de kast worden getrokken. Wat kun je hieraan doen?



Sporten in de buitenlucht

Profiteer van het mooie lenteweer. Sporten is gezond, maar sporten in de buitenlucht is nog beter. Terwijl je geniet van het mooie weer, vliegen de kilo’s eraf. Het is wel belangrijk dat je een sport uitkiest die je zelf ook leuk vindt. Hierdoor doe je het ook echt voor je plezier en kijk je er naar uit. Het mooie is dat er een grote keus aan sporten is die je in de buitenlucht kunt doen!



Hardlopen en meer

Wat je veel mensen met mooi weer steeds vaker ziet doen, is hardlopen. Hardlopen zorgt ervoor dat je strakker in je vel komt te zitten. Voor sommige mensen is het echter best wel een stap om opeens hard te gaan lopen. Deze stap kun je overwinnen met behulp van “Hardlopen met Evy”.  Evy is een een hardloopcursus in de vorm van een serie mp3-bestanden. Je downloadt de lessen, zet ze op je mp3-speler of mobieltje en speelt elke keer als je gaat lopen één bestand af. Een soort personal trainer op je mobiel. Evy helpt je op een leuke manier om te beginnen met hardlopen. Hoe ver, vaak en lang moet je rennen? Presentatrice Evy Gruyaert neemt je in de Start to run-cursus 28 lessen lang mee op pad. Ze vertelt hoe lang je moet hardlopen of weer even mag wandelen, geeft tips, moedigt je aan en zet ondertussen bijpassende motiverende muziek op. Zo leer je in een week of 10 een afstand van ongeveer 5 kilometer aan een stuk hardlopen. De muziek en de enthousiaste trainster zorgen ervoor dat de training zo om is. Als hardlopen niet jouw ding is dan is Skeeleren misschien een leuk alternatief. Ook hiermee ben je lekker aan het bewegen en val je af. Of in de  zomer kun je ook gaan zwemmen. Hiermee werk je zowel aan je lijf als aan een mooi bruin kleurtje. Beter kan het toch niet?



Gezelligheid en conditie
Er is vast wel een bepaalde sport die je het meest aantrekt. Het voordeel van deze sporten is dat je het samen met een vriendin kunt doen. Hierdoor maak je er een gezellige sportavond van en kun je zelfs nog even bijkletsen. En niet te vergeten, met al deze sporten bouw je natuurlijk ook een goede conditie op. Wil je toch dat het afvallen allemaal net iets sneller gaat? Dan kun je altijd nog gebruikmaken van onze speciale afslankproducten.



Meta description:

Wil je afvallen en tegelijkertijd  lekker in de buitenlucht zijn? Lees meer op onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten